Referenser

Träning och inackordering
Har haft vår häst 2 år på anläggningen. Bättre service och träningsmöjligheter hittar man inte. Bra ridhus och ridbana. Personal som jobbar heltid på gården och har koll på hästarna. Elin är en av tränarna som har tagit min dotter upp i klasserna. Stället alltid upp och hjälper till.
Tränar både grupp och privat.

Jeanette och Paulina Lundgren


Träning för Elin
Efter att ha provat träna för ett par tränare och inte känt att jag fått den hjälpen jag behövde så hittade jag Elin som tog emot oss på ett bra sätt trots att jag kom med en rid travare. Efter väldigt få träningar hade vi utvecklats enormt. Elin har ett väldigt bra och enkelt sätt att förklara så man förstår.  Hon ger mycket beröm när man gör rätt och när det inte blir helt bra så får man göra om det tills det sitter. Man får en mångsidig träning med olika övningar, såväl inomhus som utomhus.  Elin har även dykt upp på tävlingsplatser och hjälpt till, vilket uppskattas.

Malin Fernlid


Träning av Mikaela och Ismir
Vi har haft turen att få ha Elin Jönsson både som ridlärare åt vår dotter Mikaela när hon red lektioner på på Åkarpsgården i Vellinge och nu som privattränare åt Mikaela och hennes unghäst. Elin är en skicklig pedagog som har förmågan att kunna förmedla och lära ut olika moment inom ridningen på ett naturligt sätt som gör det lätt för eleven att förstå och följa. Att ha Elin som coach gör att vi känner oss väldigt trygga och att dessutom ha förmånen att få ta del av hennes gedigna kunskaper om hästar, ridning och utrustning är oerhört värdefullt!

 

Marita och Mikaela Åkerberg med hästen Ismir


Fox från ”grön” till tävlingsdebut
Jag lämnade min häst Fox till tillridning hos Elin Jönsson. Det skulle först endast vara en månad men med tanke på de goda resultaten så förlängde jag tiden. När jag lämnade Fox kunde han skritt, trav och galopp rakt fram men var helt oskolad. Nu efter två och en halv månad har han kommit så pass långt att han ska göra sin tävlingsdebut. Han har även löshoppat och varit iväg på Pay and Jump, tävlat mm. Under hela tillridningstiden har Elin haft en dialog, skickat filmer och jag har varit välkommen när som att se hur han utvecklat sig vilket varit tryggt och utvecklade även för mig som hästägare. Fox trivs även på anläggningen och har utvecklat sig mentalt och kroppsligt. Jag kan varmt rekommendera Elin för tillridning och utbildning.

Anna Larsdotter Tell