Hoppträning För Elin Jönsson

Elin är utbildad C-tränare och tävlar och tränar själv regelbundet hoppning. Elin bygger sina träningar på egna erfarenheter från tävlingar där hon tävlat upp till 1.40m hoppning plus genom de kunskaper hon får när hon regelbundet tränar för meriterade tränare i både hoppning och dressyr. Elin är mycket engagerad i sina elever även utanför träningstillfället och har som ambition att varje elev ska ha en individuell årsplanering med mål och delmål. Elin följer gärna vid möjlighet ut och coachar elever på tävlingar.

Elin har även tagit hästskötarexamen och är dessutom utbildad gymnasielärare. Kombinerat med träning, ridning av egna hästar och utbildningshästar har Elin en tjänst på Sundsgymnasiet i Vellinge där hon undervisar i idrott och hälsa.


Fasta träningar
På tisdagar och torsdagar har Elin fasta grupper för både häst och ponny. Grupperna är nivåanpassade och passar för både dig som är i början av din karriär samt för dig som tränar på en mer avancerad nivå.

Övriga träningar
Utöver fasta träningar har Elin privata träningar efter önskemål.

Pris
450 kr, privat träning 45 min
400 kr, grupp 3 personer

Hör av er till Elin vid intresse!

Dressyrträning för Johan Wessner

Johan är en mycket populär tränare som är känd för att vara mycket kunnig och en bra pedagog. Johan är inspirerande och tar allt fram det bästa ur dig och din häst.

Johan Tävlar Grand Prix och tillhör landslaget.


På måndagar har Johan fasta tider för våra inackorderingar på Lundegård. Vill ni träna fler gånger i veckan ordnar vi det.

Pris
400 kr plus moms 6%, privat träning 45 min

Utbildning av din häst

På Lundegård har du möjlighet att lämna din häst för både inridning och fortsatt utbildning.

Elin är ansvarig för all hästutbildning på Lundegård. Hon har under många år ridit in och utbildat hästar på olika nivåer. Elin har även möjlighet att rida din häst vid enstaka tillfällen. Du som ägare väljer det du känner dig mest trygg med.

Vi tar även mot ponnyer. D-ponnyer rider Elin själv och mindre ponnyer rider Paulina Lundgren med Elin som hjälp från marken. Paulina tävlar upp till 1.30m hoppnning.

Utbildningshästar i stallet just nu

Hubertus "Bilbo", val 5 år
Hip Hop-Waldes


Startat 1.20 m

Äg: Mathias Niebel


Detroit
"Lego", val 5 år
Diarado-Last Man Standing


Äg. Mathias Niebel


Knockmullen Night Train "Bella", Sto 8 år

Äg. Eva Wigselius